DSA i Jyllands-Posten: Studerende udlandsdanskere bliver tabt i oversættelsen

“Danske unge med en international studentereksamen risikerer fortsat, at det er sværere for dem at komme ind på et dansk universitet end på nogle af de største og mest anerkendte universiteter i f.eks. USA og England. Sådan lyder det samstemmende fra organisationer for udlandsdanskere og Dansk Industri.”

Læs mere på Jyllands-Posten.dk (bag betalingsmur) eller i den trykte udgave side 6-7.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode