DSA Open House i London

DSA – UK inviterer unge, der er interesserede i at søge uddannelse i udlandet til en åbent hus-weekend d. 10. – 12. oktober 2014. Unge danskere, der går på universiteter i London vil få muligheden for at vise rundt på deres universitet og svare på spørgsmål om studielivet i London og på den måde være med til at hjælpe unge danskere, der ønsker at læse i udlandet.

Fredag aften og/eller lørdag morgen mødes vi og spiser sammen. I løbet af lørdagen vil det så være muligt at komme rundt og besøge forskellige universiteter i London, evt. også Oxford.

Weekenden kommer til at koste 50 kroner for DSA Plus medlemmer og 200 kroner for ikke-medlemmer. Der åbnes for tilmeldinger fra studerende d. 3. juli, men skriv til os på uk@dsabroad.dk allerede nu, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Udgifter til transport til/fra London og logi afholdes af deltagerne. Det er ikke muligt at søge om økonomisk støtte fra Danish Students Abroad.

For studerende i London: Hvis du har lyst til at vise rundt på dit universitet i London lørdag d. 11. oktober, så kan du tilmelde dig her. En rundtur vil tage ca. 1 time, og vi planlægger logistikken og ruten sammen med dig, så det passer ind i dit skema.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG SOM RUNDVISER.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode