DSA Open House i London

DSA Open House i London

DSA – UK inviterer unge, der er interesserede i at søge uddannelse i udlandet til en åbent hus-weekend d. 10. – 12. oktober 2014. Unge danskere, der går på universiteter i London vil få muligheden for at vise rundt på deres universitet og svare på spørgsmål om studielivet i London og på den måde være med til at hjælpe unge danskere, der ønsker at læse i udlandet.

Fredag aften og/eller lørdag morgen mødes vi og spiser sammen. I løbet af lørdagen vil det så være muligt at komme rundt og besøge forskellige universiteter i London, evt. også Oxford.

Weekenden kommer til at koste 50 kroner for DSA Plus medlemmer og 200 kroner for ikke-medlemmer. Der åbnes for tilmeldinger fra studerende d. 3. juli, men skriv til os på uk@dsabroad.dk allerede nu, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Udgifter til transport til/fra London og logi afholdes af deltagerne. Det er ikke muligt at søge om økonomisk støtte fra Danish Students Abroad.

For studerende i London: Hvis du har lyst til at vise rundt på dit universitet i London lørdag d. 11. oktober, så kan du tilmelde dig her. En rundtur vil tage ca. 1 time, og vi planlægger logistikken og ruten sammen med dig, så det passer ind i dit skema.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG SOM RUNDVISER.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.