Hvad skal du opleve i Texas?

Texas

Når man lander i Texas, kan det være overvældende at finde ud af, hvad man skal se. Texas er meget anderledes end Danmark, og der er så mange ting at opleve.

saloo

Men fortvivl ikke! Her er den uundværlige guide til ting, du skal se og opleve i Texas.

Texas er staten som grundlagde Det Vilde Vesten. Små kasinoer, svingende saloondøre og cowboys har sine rødder her, og da man fandt ud af, at olien kunne brændes af, blev Dallas og Houston to af USA’s rigeste og mest indflydelsesrige byer.

Flere steder i Texas kan man stadig finde små landsbyer, hvor man kan være cowboy for endag. Blandt andet på Mayan Ranch i Bandera, som drives af familien Hicks. Her er der mulighed for afslappende fisketure, vandreture i den idylliske natur og deltage i ranchens spændende westernaktiviteter.

byTexas er også meget andet end Det Vilde Vesten. Det vil du opleve, hvis du tager til Dallas, som er udødeliggjort af serien af samme navn. Dallas er med sine over en millioner indbyggere andet end en sæbeopera og helt sikkert et besøg værdigt. Her finder du både skyskrabere i travle finanskvartere, og hyggelige og charmerende områder i Uptown. Dallas Cowboys er muligvis USA’s mest berømte og berygtede fodboldhold, og med deres indendørs stadion med plads til 110.000 tilskuere og verdens største tv-skærme bør du kigge forbi.

 

 

Er man i det sydlige Texas, er det nærliggende at tage et smut til Mexico. Du skal dog være opmærksom på, at grænserne ikke er åbne. Man skal derfor sætte lidt tid af til at komme den grænseene og den anden vej over grænsen. Når det er sagt, er det en meget anderledes oplevelse, der helt sikkert er ventetiden værd. Du får på den måde mulighed for at besøge et land der – selvom det grænser op til USA – bygger på en helt anden kultur.

Texas er USA anden største stat og har derfor meget mere at byde på. Jeg har her samlet nogle links, hvor du kan læse meget mere om oplevelser i Texas:

http://www.tripadvisor.dk/Attractions-g28964-Activities-Texas.html

http://gotexas.about.com/od/texassizedattractions/a/TexasAttraction.htm

http://www.usatours.dk/destinationer/texas/

Rigtig god tur!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode