Ny rapport sætter fokus på at tiltrække internationale studerende til Danmark

folketingetI en ny rapport fra Uddannelses- og Forskningsudvalget lancerer regeringen en overordnet strategi for at gøre Danmark til et mere attraktiv studieland for internationale studerende.

I DSA bifalder vi initiativet og glæder os hver gang det bliver nemmere for nogen at forfølge deres drøm om en international uddannelse.

DSA arbejder fortsat for at gøre processen ved ud- og hjemrejse til Danmark mere mere smidig for danske studerende. Det sker bl.a. gennem arrangementer som DSA Careers, der bygger bro mellem danskere i udlandet og danske virksomheder samt en fortsat dialog med Uddannelsesministeriet om hvordan man til stadighed kan gøre systemet mere transparent, fair og fleksibelt. Læs om vores mærkesager her.

Læs rapporten fra Uddannelses- og Forskningsudvalget her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode