Gang i de sociale medier

Kære DSA’ere,

Jeg hedder Marlene Kongsted og læser medievidenskab på Aarhus universitet.
Jeg skal til at assistere DSA på de sociale medier samt vores nyhedsbrev. I den anledning vil jeg gerne præsentere mig selv og fortælle lidt om hvad der skal ske.

Jeg er en skabsjyde fra Sjælland, nu bosiddende i Aarhus. Her får jeg tiden til at gå med skole, arbejde og håndbold. Jeg er nok en af de medskyldige i at SU blive kaldt cafépenge og så elsker jeg musikvideoer.
Jeg tog 10. klasse på Orara High School i Australien, men ellers har min uddannelse foregået indenrigs.
På vores forskellige profiler vil vi dele en masse nyttig viden, samt have sjove og spændende konkurrencer. Du kan blandt andet på #dsabroad se billeder fra de andre DSA’ere rundt i verden og se hvad de foretager sig, mens du på @dsabroad kan skrive direkte til os på Twitter.

Så hvis du vil undgå et uoverskuelig forløb fuldt med kaos og stress, så følg os på #DSAbroad, @dsabroad,  find os på Facebook og Google+ eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du ikke alene om alle de svære beslutninger i forbindelse med dit udlandsophold.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode