DSA misser aldrig mere deadlines – tak Podio!

Podio_logoDSA fik i marts sponsoreret en licens til programmet Podio, der gør arbejdet lettere for foreninger og virksomheder. Gennem Podio kan vores bestyrelse, der sidder på 4 forskellige kontinenter kommunikere, samarbejde og være i dialog med vores frivillige. Det er super smart og vores team misser aldrig mere deadlines – tak Podio! Lær mere om Podio her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode