Interessen for et ophold i udlandet er stigende

erasmus_+_bannerInteressen for udlandsstudier er stigende. Ifølge den seneste opgørelse fra Styrelsen for Videregående Uddannelser, stiger tendensen for at søge udveksling i Europa for studerende såvel som underviserer. Det er det nye Erasmus+ program der bliver søgt. Erasmus+ erstattede i starten af 2014 en række andre udvekslingsprogrammer, og dækker nu ungdomsaktiviteter, udveksling, praktik- og undervisningsophold. Minister Sofie Carsten Nielsen ser dette som en forbedring i Danmarks muligheder for at klare os godt i den internationale konkurrence, på både uddannelses- og arbejdsmarkedet. I DSA glæder vi os over denne stigning, og vil selvfølgelig bistå studerende med hjælp, erfaringsudveksling eller andet.

Læs FIVUs pressemeddelelse “Stor interesse for at komme til udlandet med Erasmus+“.

Hold dig opdateret om Eramus+ på programmets Facebook-side

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode