Interessen for et ophold i udlandet er stigende

Interessen for et ophold i udlandet er stigende

erasmus_+_bannerInteressen for udlandsstudier er stigende. Ifølge den seneste opgørelse fra Styrelsen for Videregående Uddannelser, stiger tendensen for at søge udveksling i Europa for studerende såvel som underviserer. Det er det nye Erasmus+ program der bliver søgt. Erasmus+ erstattede i starten af 2014 en række andre udvekslingsprogrammer, og dækker nu ungdomsaktiviteter, udveksling, praktik- og undervisningsophold. Minister Sofie Carsten Nielsen ser dette som en forbedring i Danmarks muligheder for at klare os godt i den internationale konkurrence, på både uddannelses- og arbejdsmarkedet. I DSA glæder vi os over denne stigning, og vil selvfølgelig bistå studerende med hjælp, erfaringsudveksling eller andet.

Læs FIVUs pressemeddelelse “Stor interesse for at komme til udlandet med Erasmus+“.

Hold dig opdateret om Eramus+ på programmets Facebook-side

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.