God tilbagemelding på IvyPlus arrangement med DSA

Af Martina Michelsen

foto

Der er meget at holde styr på, hvis man gerne vil realisere drømmen om at studere på nogle af de bedste universiteter, og det kan til tider virke uoverskueligt. Den 24-25 marts var en håndfuld studerende samlet til foredrag med IvyPlus i København og Aarhus for at blive klogere på, hvordan drømmen om at studere på eliteuniversiteter i USA og Storbritannien kan blive til virkelighed.

Bag foredragene stod amerikanske Kent Fernandez, grundlægger af IvyPlus, som har specialiseret sig i at hjælpe ambitiøse unge med at kom ind på nogle af de bedste og mest kendte Ivy League universiteter. Kent har gennem en årrække beskæftiget sig med optagelse af studerende på Harvard University, hvor han også selv har studeret. Med sin ekspertise og mangeårige erfaring ved han derfor lige præcis, hvad der skal til for at komme igennem nåleøjet hos universiteterne. I foredraget kom han ind på nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring optagelsesprocedurer, og hvordan man bl.a. skriver et godt motivational essay.

Martina Michelsen deltog selv ved arrangementer og fandt det inspirerende:foto (1)

”Foredraget med Kent Fernandez var rigtig inspirerende. Kent kom med mange gode og konkrete råd og tips. Hans entusiasme og energi var motiverende og smittende. Det var tydeligt, at han har mange års erfaring i at vejlede studerende med at komme ind på de bedste universiteter.”

For mere information, se www.ivyplus.com

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode