Lidt er også godt

Ny oversigt over optagelseskrav på Statskundskab på KU

Problematikken om optagelse på kandidatuddannelsen i statskundskab ved Københavns Universitet har længe været kendt af DSA. Problemet er dog blevet en smule nemmere at overkomme nu. Efter gentagne henvendelser fra DSA’s bestyrelse og menige medlemmer (tak til jer aktive DSA’ere derude i verden), har studieleder Anders Wivel nu sørget for at der er en overskuelig og lettilgængelig oversigt over, hvad der kræves for optag på kandidatuddannelsen i statskundskab på KU.

Det betyder at det nu i højere grad er muligt at planlægge sin bachelor i udlandet med henblik på at søge optag på KU. Vi vil selvfølgelig fortsat gerne høre fra jer, hvis i har mødt barrier som DSA bør være opmærksom på.

Oversigten kan findes her: http://samf.ku.dk/optagelse/kandidatuddannelser/statskundskab/

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode