Lidt er også godt

Lidt er også godt

Ny oversigt over optagelseskrav på Statskundskab på KU

Problematikken om optagelse på kandidatuddannelsen i statskundskab ved Københavns Universitet har længe været kendt af DSA. Problemet er dog blevet en smule nemmere at overkomme nu. Efter gentagne henvendelser fra DSA’s bestyrelse og menige medlemmer (tak til jer aktive DSA’ere derude i verden), har studieleder Anders Wivel nu sørget for at der er en overskuelig og lettilgængelig oversigt over, hvad der kræves for optag på kandidatuddannelsen i statskundskab på KU.

Det betyder at det nu i højere grad er muligt at planlægge sin bachelor i udlandet med henblik på at søge optag på KU. Vi vil selvfølgelig fortsat gerne høre fra jer, hvis i har mødt barrier som DSA bør være opmærksom på.

Oversigten kan findes her: http://samf.ku.dk/optagelse/kandidatuddannelser/statskundskab/

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.