For få danskere studerer hinsidan

lundsuniversitet_-_b

Lund Universitet
(c) www.challengeyourperspectives.com

Politiken bragte i går en kedelig nyhed. Kun 445 danskere studererer læser i Sverige, mens 2000 svenskere læser i Danmark. Men det er slet ikke så skidt i det svenske i hvert fald ikke, hvis man spørger DSAs medlem Inge Merete Hougaard, der læser en MSc i International Development og Management på Lund Universitet og som også har fået den internationale dimension med, selvom hun ‘kun’ er taget over på den anden side af Øresund:

“Særligt i Lund har jeg fået mit globale sind forstærket. I en klasse med 17 forskellige nationaliteter er det ikke altid folk er lige interesserede i at diskutere dansk politik og hvad jeg har hørt i nyhederne om morgenen. I stedet lærer man at betragte det lille kongerige med den udefrakommendes blik – se det hele i lidt mere globalt lys”

Læs hele interviewet med Inge Merete Hougaard her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode