For få danskere studerer hinsidan

For få danskere studerer hinsidan

lundsuniversitet_-_b

Lund Universitet
(c) www.challengeyourperspectives.com

Politiken bragte i går en kedelig nyhed. Kun 445 danskere studererer læser i Sverige, mens 2000 svenskere læser i Danmark. Men det er slet ikke så skidt i det svenske i hvert fald ikke, hvis man spørger DSAs medlem Inge Merete Hougaard, der læser en MSc i International Development og Management på Lund Universitet og som også har fået den internationale dimension med, selvom hun ‘kun’ er taget over på den anden side af Øresund:

“Særligt i Lund har jeg fået mit globale sind forstærket. I en klasse med 17 forskellige nationaliteter er det ikke altid folk er lige interesserede i at diskutere dansk politik og hvad jeg har hørt i nyhederne om morgenen. I stedet lærer man at betragte det lille kongerige med den udefrakommendes blik – se det hele i lidt mere globalt lys”

Læs hele interviewet med Inge Merete Hougaard her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.