DSA-UK og Djøf holder paneldebat i London: Hvem får din stemme til Europa Parlamentsvalget?

european-union-flag-1Vidste du, at danskere, der bor i andre EU lande selv kan vælge, om de vil stemme på en dansk eller en lokal kandidat til Europa Parlamentsvalget d. 25. maj?

DSA-UK og Djøf London inviterer til debat d. 18. marts med 3 danske fra Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative samt 3 britiske kandidater fra Labour, Liberal Democrats og Conservatives. Lone Theils, korrespondent på Politiken vil moderere debatten.

Debatten bliver holdt på engelsk, så inviter gerne venner og bekendte med.

Læs mere om debatten og tilmeld dig her.

Hvis du som EU-bosiddende dansker vil stemme på en dansk kandidat til valget, skal du sørge for at indgive dette til folkeregistret senest d. 22. april. Læs vores guide til at registere sig på vælgerlisten her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode