Service-meddelelse om stemmeret ved Europa-Parlamentsvalget d. 25. maj 2014

Danskere, der er bosat i et af de øvrige EU-lande, kan ved Europa-Parlamentsvalg vælge, om de vil stemme i deres hjemland eller i det land, hvor de er bosiddende. Dette gælder naturligvis også for studerende.

Hvis du gerne vil stemme på en kandidat, der er opstillet i Danmark, skal du indgive en ansøgning herom til folkeregistret i Københavns Kommune. Ansøgningen skal være folkeregistret i hænde senest tirsdag d. 22. april 2014. Det anbefales dog at søge så tidligt som muligt.

Du kan finde ansøgningsskemaet og mere information på borger.dk

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode