DSA opdaterer medlemskab

På den ekstraordinære generalforsamlingen d. 9. februar blev det besluttet at dele det nuværende DSA medlemsskab ind i to kategorier: DSA Medlem og DSA PLUS Medlem.

DSA Medlem er for dig, som stadig vil benytte dig af vores services og støtte DSA, men som ikke har direkte interesse i de medlemsfordele, som et DSA Plus-medlemskab giver adgang til. Det er gratis, men opfordrer til, at du donerer og derved støtter, så endnu flere kan få glæde af DSA.

DSA PLUS-medlemskabet er for dig, der vil benytte DSAs services, deltage i konferencer, workshops og vil spare penge ved at benytte vores medlemsfordele. Et DSA PLUS medlemskab koster 100 kr om året.

Stigningen i kontingentet vil sikre DSAs fremtidige arbejde, samt sikre at der ikke er økonomiske udgifter for DSAs frivillige, f.eks. ved transport til oplæg. DSA PLUS medlemskabet vil også give DSA mulighed for at søge økonomisk støtte hos bl.a. Dansk Ungdoms Fællesråd.

Du kan melde dig som enten DSA PLUS medlem eller DSA medlem her.

Hvis du allerede er medlem og gerne vil opgradere dit nuværende medlemskab til det betalende medlemskab, skal du enten a) overføre kontingentet til vores bankkonto og skrive til vores kasserer Morten eller b) melde dig ind igen her og betale med kreditkort via PayPal. Vores nuværende betalingssystem kan desværre ikke håndtere opgraderingen på anden vis. Vi håber på din forståelse.

Hvis du vil vide mere om ændringen, er du meget velkommen til at skrive til info@dsabroad.dk.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode