DSA og IvyPlus holder arrangement i Aarhus og København

Vil du også gerne læse en hel bachelor eller kandidat i udlandet? Har du også drømt om at læse på én af de prestigefyldte Ivy League schools såsom Harvard og Princeton i USA? Eller måske Oxford University i England? Er du også blevet forvirret af alverdens råd og uoverskuelige ansøgningsprocessor?

Så fortvivl ikke længere! Kom til vores gratis DSA-IvyPlus arrangementer i marts!

D. 24. og 25. marts 2014 afholder vi sammen med Ivy Plus – Get Accepted fire arrangementer i København og Aarhus, der vil hjælpe DIG til at blive accepteret på nogle af de bedste universiteter i England og USA.

IvyPlus vil være repræsenteret af Kent Fernandez, der er uafhængig rådgiver og ekspert i optagelsesprocedurer for universiter i England og USA. Denne rådgivningstjeneste hjælper dig med at komme et skridt tættere på din drøm om at læse i udlandet. Kent Fernandez’ fokus ligger på studier i henholdsvis England og USA.

Til alle fire arrangementer vil Kent Fernandez holde oplæg, der skal guide dig igennem UCAS (England) og The Common Application (USA) og hvordan du adskiller dig fra andre ansøgere. DSA vil derudover holde oplæg om foreningen, generelt om udlandsophold  og en tidligere udlandsstuderende vil også fortælle om sine erfaringer og ophold.

Program

24. marts – København på Niels Brock Gymnasium

Kl. 17 – 19: Oplæg med fokus på optagelse på bacheloruddannelser

Kl. 19:15 -21:  Oplæg med fokus på optagelse på kandidatuddannelser

25. marts – Aarhus hos Studenterhusets lokaler

Kl. 17 – 19: Oplæg med fokus på optagelse på bacheloruddannelser

Kl. 19:15 -21:  Oplæg med fokus på optagelse på kandidatuddannelser

Arrangementet er gratis for DSA Plus medlemmer og koster 30 kroner for Basis-Medlemmer. Billetprisen går udelukkende til at dække omkostninger for arrangementet.

Tilmelding til arrangementerne kan gøres her.

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode