Ekstraordinær generalforsamling d. 9. februar

DSA opdaterer medlemskab og indkalder i den forbindelse til ekstraordinær generalforsamling

Danish Students Abroad er nået langt i løbet af det første halvandet år. Vi vil gerne blive ved med at gøre så store fremskridt og tilbyde vores medlemmer de bedste arrangementer og rådgivning, og derfor har vi besluttet at ændre DSAs medlemskabspolitik.

Bestyrelsen har siden juli lavet samarbejdsaftaler med firmaer, butikker og virksomheder, som specielt gavner DSA medlemmer. Disse bliver en del af medlemsskabsordningen.

Ændringen vil dele det nuværende DSA medlemsskab ind i to kategorier: DSA Medlem og DSA PLUS Medlem.

“DSA Medlem” er for dig, som stadig vil benytte dig af vores services og støtte DSA, men som ikke har direkte interesse i de medlemsfordele, som et DSA Plus-medlemskab giver adgang til. Det er gratis, men vi opfordrer til, at du donerer og derved støtter, så endnu flere kan få glæde af DSA.

DSA PLUS-medlemskabet er for dig, der vil benytte DSAs services, deltage i vores konferencer, workshops og vil spare penge ved at benytte vores medlemsfordele. Et DSA PLUS medlemskab koster 100 kr om året.

Stigningen i kontingentet vil sikre DSAs fremtidige arbejde, samt sikre sig at der ikke er økonomiske udgifter for DSAs frivillige, f.eks. ved transport til oplæg. DSA PLUS medlemskabet vil også give DSA mulighed for at søge økonomisk støtte hos bl.a. Dansk Ungdoms Fællesråd.

For at ændre kontingent er det nødvendigt at indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Den kommer til at foregå d. 9. februar kl. 18.00 (dansk tid) og vi håber naturligvis at se så mange som muligt af vores støtter og medlemmer til mødet. Det vil som altid være muligt at deltage virtuelt vha. google hangout.

Skriv til info@dsabroad.dk inden d. 8. februar, for at deltage.

Venlig hilsen,

DSAs bestyrelse

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode