Ny lokalforening for studerende i Skotland

SkotlandDSA sætter præcedens, og Skotland løsriver sig nu officielt fra England!

En gruppe ihærdige danske studerende har startet en DSA lokalforening i Skotland, som skal gøre det lettere, mere spændende, og sjovere at være dansk studerende i Skotland.

Lokalforeningen havde stiftende generalforsamling den 30. januar og vil skabe sammenhold blandt og aktiviteter for danske studerende i Skotland. Lokalforeningens fem bestyrelsesmedlemmer er spredt over hele Skotland og håber på at inspirere flere danskere, til at benytte de fantastiske studiemuligheder landet rummer.

Du kan holde dig opdateret omkring DSA Skotland på deres Facebookside eller på deres hjemmeside på www.dsabroad.dk/dsa-skotland. Lokalforeningen lægger hårdt ud og har allerede flere aktiviteter på programmet. Torsdag d. 13. februar inviteres alle til middag på The Mosque Kitchen i Edinburgh kl 18:30. Derudover er der “lørdagslatte” den første lørdag i hver måned, første gang d. 1. marts i Edinburgh.

Overvejer du Skotland som studiedestination, så se læs om mulighederne på DSAs Skotlandsside.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode