Ny lokalforening for studerende i Skotland

Ny lokalforening for studerende i Skotland

SkotlandDSA sætter præcedens, og Skotland løsriver sig nu officielt fra England!

En gruppe ihærdige danske studerende har startet en DSA lokalforening i Skotland, som skal gøre det lettere, mere spændende, og sjovere at være dansk studerende i Skotland.

Lokalforeningen havde stiftende generalforsamling den 30. januar og vil skabe sammenhold blandt og aktiviteter for danske studerende i Skotland. Lokalforeningens fem bestyrelsesmedlemmer er spredt over hele Skotland og håber på at inspirere flere danskere, til at benytte de fantastiske studiemuligheder landet rummer.

Du kan holde dig opdateret omkring DSA Skotland på deres Facebookside eller på deres hjemmeside på www.dsabroad.dk/dsa-skotland. Lokalforeningen lægger hårdt ud og har allerede flere aktiviteter på programmet. Torsdag d. 13. februar inviteres alle til middag på The Mosque Kitchen i Edinburgh kl 18:30. Derudover er der “lørdagslatte” den første lørdag i hver måned, første gang d. 1. marts i Edinburgh.

Overvejer du Skotland som studiedestination, så se læs om mulighederne på DSAs Skotlandsside.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.