DR P3 Nyhederne: Universiteter blokerer for udlandsophold

DR P3 Nyhederne: Universiteter blokerer for udlandsophold

Organisationen Danish Students Abroad har oplevet, at studerende kommer i klemme, hvis de gerne vil studere i udlandet på et universitet, som deres uddannelsessted ikke har en aftale med. Formand for organisationen Sørine Rasmussen fortæller, at studievejlederne kun kender til de universiteter, som man samarbejder med, og derfor leverer de mangelfuld eller ingen vejledning om ansøgning til andre universiteter i udlandet. Universiteterne får samtidig ikke taxameterpenge for studerende, der benytter sig at universiteter, som der ikke er en aftale med, og det spænder ben for de studerende og i sidste ende også regeringens ønsker om, at flere tager på udveksling, lyder det fra Sørine Rasmussen.

Link til udsendelse.
Indslaget forekommer ca. 0 min. inde i udsendelsen.

Bemærk: Linket er ikke længere tilgængeligt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.