DR P3 Nyhederne: Universiteter blokerer for udlandsophold

Organisationen Danish Students Abroad har oplevet, at studerende kommer i klemme, hvis de gerne vil studere i udlandet på et universitet, som deres uddannelsessted ikke har en aftale med. Formand for organisationen Sørine Rasmussen fortæller, at studievejlederne kun kender til de universiteter, som man samarbejder med, og derfor leverer de mangelfuld eller ingen vejledning om ansøgning til andre universiteter i udlandet. Universiteterne får samtidig ikke taxameterpenge for studerende, der benytter sig at universiteter, som der ikke er en aftale med, og det spænder ben for de studerende og i sidste ende også regeringens ønsker om, at flere tager på udveksling, lyder det fra Sørine Rasmussen.

Link til udsendelse.
Indslaget forekommer ca. 0 min. inde i udsendelsen.

Bemærk: Linket er ikke længere tilgængeligt.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode