DSA udvider rådgivningsafdelingen – vil du give en hånd med?

DSA arbejder hele tiden på at gøre vores rådgivning bedre, og med din hjælp, kan det lykkes. Har du lyst til at udbrede kendskabet til studie- og praktikmuligheder i det/de lande du har været i? Så kom med på holdet. Vi søger unge, der kan hjælpe os med at skrive landeguides som f.eks. de guides vi har til Kina og England, skrive gode råd til optagelsesprocedurer, producere videoer om deres studieophold som f.eks. Aske har gjort eller måske holde oplæg for andre unge i Danmark.

Skriv til os på info@dsabroad.dk for at høre nærmere.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode