Danske studerende i udlandet udveksler erfaringer med erhvervslivet

DSA blev i forbindelse med DSA Careers d. 18. december nævnt i nyhedsbrevet fra FIVU (Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser) da Uddannelsesminister Morten Østergaard også holdt åbningstalen.

I nyhedsbrevet skrev FIVU blandt andet:

Formålet med DSA Career Days 2013 er at vise danske studerende i udlandet de karrieremuligheder, de har i Danmark. Derudover skal konferencen bygge bro mellem studerende i udlandet og danske arbejdsgivere, så de kan udveksle erfaringer om de mange kvaliteter, som danske studerende på udenlandske universiteter besidder.

Uddannelsesminister Morten Østergaard glæder sig over, at frivillige studerende hjælper andre studerende før, efter og under deres uddannelsesophold.

– Vi lever i en verden med voksende global konkurrence, og derfor skal vores virksomheder og offentlige institutioner kunne agere med globalt udsyn og indsigt. Det kræver, at vi har medarbejdere med internationale kompetencer. Internationalisering af uddannelserne og udlandsophold handler om kvalitet, sprogkompetencer og kulturforståelse. Jeg har en vision om, at alle studerende skal have international erfaring. Derfor glæder det mig, at Danish Students Abroad arbejder for at hjælpe studerende, der gerne vil til udlandet og studere, siger Morten Østergaard.

Læs hele artiklen på FIVUs hjemmeside her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode