DSA Careers

DSA Careers logoSå er der ikke længe til DSA Careers 2013 løber af stablen! Vi glæder os meget til at møde alle deltagere og talere. Alle pladser er nu optaget og alle taleres deltagelse er bekræftet.

Over 70 danske studerende i udlandet vender for en stund næsen mod Proviantgården på Christiansborg, for at overvære blandt andet Uddannelsesminister Morten Østergaard, CEVEA’s direktør Kristian Weise, Europaparlaments-kandidat Jeppe Kofod samt for at møde repræsentanter fra bl.a. BCG, Udenrigsministeriet, Kromann Reumert og Novo Nordisk. Fælles for alle talere, er at de med en international uddannelsesbaggrund er vendt tilbage til Danmark og nu sidder på toppositioner i både det private og offentlige.

Konferencen har til formål at vise danske studerende i udlandet de karrieremuligheder de har i Danmark. Samtidig vil dette kunne bygge bro til danske arbejdsgivere, så også de får indblik i de mange kvaliteter danske studerende på universiteter i udlandet besidder. Derudover får alle deltagere, der normalt er spredt ud over hele verden, en mulighed for at lære hinanden at kende og skabe et unikt netværk.

Midtvejs i arrangementet vil der være en networking-session, hvor også repræsentanter fra ReD Associates, WeMind og Danes Worldwide vil være til stede.

Det gode humør vil fortsætte på Cocks’n’Cows til aftensmad for tilmeldte, og senere til øl og vand ude i byen. Vi glæder os meget til at se jer alle sammen!

Tak til vores sponsorer

800px-SAP_2011_logo.svg

Screenshot 2013-12-14 17.58.30

DI logo

Lomax_Logo

laudrup_vin_gastronomi_logo

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode