Handicaptillæg og SU til udlandet

Handicaptillæg og SU til udlandet

book_booksDSAs rådgivningsafdeling har fået et par henvendelser fra studerende, der var i tvivl om de fortsat ville modtage handicaptillæg, hvis de tog et semester i udlandet og dermed søgte om SU til studier i udlandet. De studerende og DSAs rådgivere kunne ikke finde information omkring dette på SU Styrelsens hjemmeside og tog derfor kontakt til dem for at høre nærmere. Svaret var heldigvis postivt og da handicaptillæg er et tillægsstipendium til SU, så følger det én, så længe man er på en videregående uddannelse, hvad enten det er et udvekslingsophold eller en hel uddannelse.

I løbet af vinteren 2014 vil DSA kigge på mulighederne for at studere i udlandet, hvis man har forskellige former for fysiske eller psykiske handicap. Hvis du har lyst til at medvirke i en serie, i en video eller generelt har lyst til at hjælpe med projektet, så skriv endelig til os på raadgivning@dsabroad.dk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.