Svar på § 20-spørgsmål om IB-elevernes karakterskala

folketing1Det glæder DSA, at vi i dag kan oplyse, at IB-elevernes karakterskala vil få en revideret omregning i forbindelse med regeringens internationaliseringshandlingsplan, forud for optagelsen af IB-studerende på videregående uddannelser i år 2014.
Den reviderede omregning er blevet lovet som følge af Lene Espersens (K) anmeldelse af problematikken, hvori DSA har bistået med indsamling af cases, m.m.
En mere retfærdig omregning mellem den danske og IB karakterskalaerne er en af DSAs mærkesager, derfor vil vi naturligvis følge op på ændringen, og sikre os at den bliver retvisende.

Svaret fra Ministeren for Videregående Uddannelse Morten Østergaard (R) kan findes på Folketingets hjemmeside.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode