Ildsjæle søges

Ildsjæle søges

m_k_computerBrænder du for at gøre det lettere for danske studerende at studere i udlandet? Har du lyst til lidt afveksling fra bøgerne?

Vi bliver løbende inviteret til forskellige arrangementer rundt om i Danmark. Derfor søger vi nu ildsjæle, der kan repræsentere Danish Students Abroad rundt omkring i Danmark ved at arrangere oplæg og andre aktiviteter, der kan inspirere og informere unge om mulighederne for at studere i udlandet, f.eks. foredrag på dit tidligere gymnasium, institut eller fakultet eller måske i den lokale ungdomsklub.

Vi har allerede en lille håndfuld frivillige, der bl.a. hjælper med grafik, projekter og meget andet. De yder en stor indsats, der er meget værdsat af bestyrelsen.

Hvad enten der er et specifikt område, du kunne tænke dig at blive bedre til, eller du har en konkret ide til et projekt, er du velkommen her. Vi tager en samtale med dig om dine ønsker og forventninger, så vi er sikre på, de stemmer overens.

Skriv til Oscar Buhl eller Mia Eskelund for at høre nærmere.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.