Ekstra lange ventetider på SU til uddannelser i udlandet

Vi har hørt fra mange af jer i den seneste tid omkring lange ventetider for godkendelser af Fasttrack-ansøgninger og SU til uddannelser i udlandet.

DSA har derfor været i kontakt med SU-Styrelsen omkring problemet. De fortæller os, at de i år har oplevet en kraftig stigning i antallet af ansøgninger til SU og at ventetiden dermed er steget til omkring 3 måneder. De arbejder på højtryk og ventetiden falder konstant, men der går nok ca. en måned inden sagsbehandlingstiden er tilbage på et normalt niveau.

Vi er klar over at den lange ventetid ikke er optimal, men håber også at denne ‘servicemeddelelse’ er brugbar for jer, der sidder og venter på svar.

I mellemtiden kan man også altid følge med i ventetiden på SU Styrelsens hjemmeside.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode