DSA Careers

DSA Careers

opportunityboulevardOnsdag den 18. december afholder vi konferencen ‘DSA Careers’ på Christiansborg. Foruden at give de studerende muligheden for at møde hinanden, er konferencens formål at bygge bro mellem danske studerende i udlandet og dansk erhvervsliv. Derfor har vi samlet en række talere, som alle har akademiske grader fra udenlandske universiteter.

Minister Morten Østergaard holder åbningstalen inden Kristian Weise, Lars Kroijer, Jeppe Kofod og repræsentanter for virksomhederne Novo Nordisk, Boston Consulting Group og advokatfirmaet Kromann Reumert fortæller om deres erfaringer med universitetsgrader fra udlandet og det danske arbejdsmarked.

Læs mere om arrangementet og se den foreløbige talerliste her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.