DSA Careers

opportunityboulevardOnsdag den 18. december afholder vi konferencen ‘DSA Careers’ på Christiansborg. Foruden at give de studerende muligheden for at møde hinanden, er konferencens formål at bygge bro mellem danske studerende i udlandet og dansk erhvervsliv. Derfor har vi samlet en række talere, som alle har akademiske grader fra udenlandske universiteter.

Minister Morten Østergaard holder åbningstalen inden Kristian Weise, Lars Kroijer, Jeppe Kofod og repræsentanter for virksomhederne Novo Nordisk, Boston Consulting Group og advokatfirmaet Kromann Reumert fortæller om deres erfaringer med universitetsgrader fra udlandet og det danske arbejdsmarked.

Læs mere om arrangementet og se den foreløbige talerliste her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode