Medlemsfordele

I DSA arbejder vi altid på at det skal være bedre og nemmere at være udlandsstuderende. Derfor har hele bestyrelsen i oktober travlt med at indhente en række medlemstilbud, som vi gør klar til at lancere i slutningen af året. Vi kan ikke afsløre for meget endnu – men medlemmerne kan allerede nu godt glæde sig til at spare penge på flere  produkter og services, man som udlandsstuderende ofte har brug for.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode