Rådgivning på Skype første onsdag i måneden

I oktober, november og december holder DSA rådgivning på Skype den første onsdag i måneden. Alle er velkomne og DSA Rådgivning, repræsenteret ved Aske Nørby og Mia Eskelund, sidder klar mellem kl. 19 og 20 dansk tid. Mia og Aske har til sammen læst i England, Schweiz, Frankring, Indien, Syrien og Canada – men kan også svare på spørgsmål vedrørende andre lande og insitutioner.

Man kan naturligvis også til en hver tid skrive til raadgivning@dsabroad.dk hvis man har spørgsmål.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode