Djøf Going Abroad

Djøf Going Abroad

Den 24. september holdt Sørine og Mia oplæg til arrangementet Djøf Going Abroad i København. Omkring 140 djøffere var mødt op for at høre mere om mulighederne for at studere i udlandet, og hvorfor arbejdsgivere vægter netop dette element højt på nyuddannedes CV.

EDU og Kilroy var også til stede og repræsentanter fra Epinion og Uddannelsesministeriet holdte også oplæg. Det samme gjorde fire studerende, som tidligere havde været på udveksling i  Bangladesh, Australien, Bruxelles og USA og derfor kunne sætte fokus på de mange muligheder, der er for at tage til udlandet i forbindelse med sin danske uddannelse.

Du kan læse mere om Djøf Going Abroad på deres hjemmeside, hvor også fremtidige Going Abroad-arrangementer annonceres.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.