Djøf Going Abroad

Den 24. september holdt Sørine og Mia oplæg til arrangementet Djøf Going Abroad i København. Omkring 140 djøffere var mødt op for at høre mere om mulighederne for at studere i udlandet, og hvorfor arbejdsgivere vægter netop dette element højt på nyuddannedes CV.

EDU og Kilroy var også til stede og repræsentanter fra Epinion og Uddannelsesministeriet holdte også oplæg. Det samme gjorde fire studerende, som tidligere havde været på udveksling i  Bangladesh, Australien, Bruxelles og USA og derfor kunne sætte fokus på de mange muligheder, der er for at tage til udlandet i forbindelse med sin danske uddannelse.

Du kan læse mere om Djøf Going Abroad på deres hjemmeside, hvor også fremtidige Going Abroad-arrangementer annonceres.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode