DSA til FIVU konference om Europa i Uddannelserne

 

D. 20. september deltog DSAs næstformand Mia Eskelund i en konference, organiseret af Uddannelsesministeriet ‘Hvad skal vi med Europa i uddannelserne?‘ hvor der blev sat fokus på internationalisering i de danske uddannelser og selvfølgelig det nye Erasmus+ program, der fordobler budgettet til uddannelse i Europa. Oplægsholdere var bl.a. Uddannelsesminister Morten Østergaard, Morten Løkkegaard, Jeppe Kofoed samt repræsentanter fra Uddannelsesministeriet.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode