Nordic Study Abroad Conference

NSAC_2013_(_c_)_Martin_Cederlund

Foto: Martin Cederlund

Den 14. september deltog Anders Krohn, Emil Braunschweig, Sørine Rasmussen og Mia Eskelund fra DSA i Nordic Study Abroad Conference (NSAC). Det var en rigttig inspirerende og sjov dag, hvor vi mødtes med 250 unge mennesker, der alle havde modet og passionen til at læse i udlandet – og oven i købet på nogle af verdens bedste universiteter. Blandt andet var Colombia, New York University Abu Dhabi, Cambridge og SOAS repræsenteret og samtidig holdte tidligere samt nuværende udlandsstuderende oplæg om deres oplevelser med at læse i udlandet.

Se flere billeder fra arrangementet på NSACs Facebook-side.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode