Møde med Mette Reissmann

I juni mødtes Sørine, Mia og Emil (repræsentation) uddannelsesordfører og folketingsmedlem fra Socialdemokraterne Mette Reissmann.

I forbindelse med regeringens nye internationaliseringsstrategi ‘Øget indsigt gennem globalt udsyn’ fortalte DSAs repræsentanter om de konkrete udfordringer som mange studerende har i forbindelse med et udlandsophold. Vi diskuterede også hvilke udfordringer der er i forhold til at nå regeringens mål om at 50% af en årgang skal studere mindst et semester i udlandet i 2020.

Efter mødet gav Mette Reissmann en rundvisning på Christiansborg og tilbød at gøre det samme for vores medlemmer, hvilket vi helt sikkert vil få arrangeret!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode