DSA holder oplæg på gymnasier i Jylland, Fyn og Sjælland

I april var DSA på Kolding, Nyborg og Christianshavns Gymnasium for at holde oplæg for 1.g’ere og 2.’gere samt IB klasser fra hele Syd- og Sønderjylland. Vi har efterfølgende fået utrolig mange spørgsmål fra nogle rigtig seje gymnasieelever, som har lyst til at tage ud i verden, når de er færdig med deres ungdomsuddannelse.

Hvis du eller dine elever er interesserede i at DSA kommer og holder oplæg, så skriv til info@dsabroad.dk

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode