Møde med Uddannelsesminister Morten Østergaard

D. 17. december troppede Mia, Sørine og Morten fra DSAs bestyrelse op til et længe ventet møde med uddannelsesminister Morten Østergaard. Med sig havde de feedback og spørgsmål fra vores medlemmer, som de videregav til en interesseret og imødekommende minister. På dagsordenen stod der blandt andet udlandsstuderendes økonomi, kommunikation med SU-styrelsen, meritoverførsel og bevaring af kontakt til Danmark, når man vælger at rejse ud. DSA håber at mødet vil bane vejen for et godt samarbejde og bedre vilkår for udlandsstuderende i fremtiden.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode