DSA udråbt til 'Dagens Helt' af Margrete Vestager

DSA bliver udråbt til ‘Dagens Helt’ af af Margrete Vestager efter vores møde med Morten Østergaard – fordi hun synes det var så sejt at unge, hjælper andre unge med at læse i udlandet. Vi blev SÅ glade og stolte!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode