Gløgg, Æbleskiver og DSA i London

Tidligt i december holdte Næstformand Sørine og rådgivningsansvarlig Mia et julearrangement i Den Danske Kirke i London. Cirka 30 danske studerende troppede op for at høre mere om DSA samt varme sig på gløgg og æbleskiver.

Eventet var sponsoreret af Den Danske Bank i London.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode