Gå ikke glip af førende kandidatmesse i København

Gå ikke glip af førende kandidatmesse i København

En af de største messer af sin art, vores partner QS World Grad School Tour København samler de bedste universiteter under ét tag for at møde potentielle Master og ph.d.-kandidater. Få information om at studere i udlandet, og hvilket universitet, der er bedst egnet til netop dine karrieredrømme.
Hvis du har store ambitioner, men spekulerer på, hvordan du kan få dem opfyldt, så grib chancen for at mødes med verdens mest prestigefyldte skoler på QS World Grad School Tour. Messen arrangereres af vores samarbejdspartner QS, der bl.a. årligt udgiver en ranking af verdens bedste universiteter.

Mød dem torsdag d. 13. oktober kl. 15.30-20.00 på Radisson Blu Royal Hotel

Hvordan?

Du skal blot TILMELDE DIG HER gratis for at deltage i QS World Grad School Tour arrangementet.

Hvorfor?

· Eksklusive Stipendier til deltagerne til en værdi af US$ 1,7m
· Deltag seminar om optagelse og GMAT informationsmøder
· Ekspertrådgivning om finansiering og karrieremuligheder
· Gratis QS Top Grad School Guide til de første 100 kandidater
· Mulighed for at vinde en GoPro- Hero4 og en Gratis IELTS test

Deltagende universiteter:

Antwerp , Bocconi, Catolica Lisbon , City University of Hong Kong, EDHEC, Henley, Hult, IE, Imperial College, Parsons The New School, Univ. of Sydney, Univ. of Birmingham, Univ. of St. Andrews, WHU og mange flere…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.