Sæt X i kalenderen: DSA Open House London 2015

history_times_JH_Images_co_uk

Foto: JHimages.co.uk

DSA Open House var en kæmpe success sidste år og vi planlægger at gentage succesen. DSA Open House er et arrangement hvor danskere får mulighed for at besøge udvagtle britiske universiteter, blive vist rundt af nuværende studerende og lære om hvad det vil sige at læse i England eller Skotland. Vi er allerede i gang med planlægningen og glæder os til at vi kan give flere detaljer om arrangementet snart. Indtil videre kan i sætte kryds i kalendered 9.-11.oktober 2015!

Læs også Eda Atays beretning om DSA Open House 2014.

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode