DSA til DJØF Going Abroad, februar 2015

Foto: DSA

DSA-frivillig Joachim ved Going Abroad-arrangementet i DJØFs lokaler i København Foto: DSA

Den 18. og 19. februar deltog DSA som traditionen tro ved foreningen DJØFs halvårlige arrangemen Djøf Going Abroad i København og i Aarhus.  Her var der som vanligt rig mulighed for at høre mere om alt fra ansøgning og økonomi til de sociale aspekter ved at studere i udlandet. DSAs oplæg tog udgangspunkt i de typiske spørgsmål, DSA Rådgivning modtager – og hvilke svar vi giver på  spørgsmål som dette:

”Kære DSA, jeg vil gerne læse i udlandet – hvordan kommer jeg videre?”

Du kan hente DSAs præsentation her og se de fire typiske spørgsmål, DSA Rådgivning får.

DJØF havde desuden inviteret en håndfuld medlemmer, som alle havde været på udvekslingsophold eller praktik for nyligt. I blandt dem var DSA-frivillig Joachim Johansen, som i København fortalte om at læse en etårig master i London, mens Steffen Helledie ved Aarhus-arrangementet fortalte om sin kandidatgrad fra Sino-Danish Center i Beijing.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode