Magasinet Corpus: "Det skal være gnidningsfrit at tage ud"

389380_180098285411296_1651175707_nStudentermagasinet Corpus ved det Samfundsvidenskabelig Fakultet på Københavns Universitet bringer i 2013s fjerde nummer et interview med Danish Students Abroads to forkvinder:

Startskuddet til Danish Students Abroad kom, da Dagbladet Information i sommeren 2012 kørte en artikelserie om netop disse udfordringer, fortæller formand Sørine Mathilde Vesth Rasmussen og uddyber, “Vi var en gruppe mennesker, som stod over for de samme udfordringer i forbindelse med studier i udlandet, og der var på daværende tidspunkt ingen forening, der talte de udlandsstuderendes sag. Derfor besluttede vi at stifte DSA.” Et par måneder senere var Danish Students Abroad en realitet, og der blev i august 2012 afholdt stiftende generalforsamling for den frivillige forening.

Læs mere om, hvordan idéen til Danish Students Abroad opstod, og hvorfor foreningens ledelse henter inspiration i Norge.

Læs hele artiklen her.

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere indlæg

NYT FRA SU

Det kan være dyrt at studere i udlandet, og derfor er SU’en ofte af afgørende betydning for, om udlandsstudiedrømmen kan realiseres. I DSA kæmper vi benhårdt for, at så mange som muligt får muligheden for at udleve drømmen. Det gør vi bl.a. via vores løbende

Læs mere »

Månedens profil: Emilie læser statskundskab på University of Amsterdam

Navn: Emilie Maria Bugge Bloch Universitet: University of Amsterdam Studie: Statskundskab (Political Science) Fra jurastudiet i København til statskundskab i Amsterdam Jeg studerede jura på Københavns Universitet i et år, før jeg nærmest ved et tilfælde endte i Amsterdam på deres internationale bachelor i Political Science. Oprindeligt havde jeg søgt ind på Statskundskab,

Læs mere »

Studerende i Storbritannien og Brexit

Hvornår forlader Storbritannien EU? Det er vist gået de færreste forbi, at Den britiske regering og Rådet for den Europæiske Union har indgået en aftale om at forlænge fristen for Artikel 50’s (Frivillig udtræden af EU) ikrafttræden frem til den 31. oktober 2019. Udsættelsen betyder

Læs mere »