Magasinet Corpus: "Det skal være gnidningsfrit at tage ud"

Magasinet Corpus: "Det skal være gnidningsfrit at tage ud"

389380_180098285411296_1651175707_nStudentermagasinet Corpus ved det Samfundsvidenskabelig Fakultet på Københavns Universitet bringer i 2013s fjerde nummer et interview med Danish Students Abroads to forkvinder:

Startskuddet til Danish Students Abroad kom, da Dagbladet Information i sommeren 2012 kørte en artikelserie om netop disse udfordringer, fortæller formand Sørine Mathilde Vesth Rasmussen og uddyber, “Vi var en gruppe mennesker, som stod over for de samme udfordringer i forbindelse med studier i udlandet, og der var på daværende tidspunkt ingen forening, der talte de udlandsstuderendes sag. Derfor besluttede vi at stifte DSA.” Et par måneder senere var Danish Students Abroad en realitet, og der blev i august 2012 afholdt stiftende generalforsamling for den frivillige forening.

Læs mere om, hvordan idéen til Danish Students Abroad opstod, og hvorfor foreningens ledelse henter inspiration i Norge.

Læs hele artiklen her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.