Magasinet Corpus: "Det skal være gnidningsfrit at tage ud"

389380_180098285411296_1651175707_nStudentermagasinet Corpus ved det Samfundsvidenskabelig Fakultet på Københavns Universitet bringer i 2013s fjerde nummer et interview med Danish Students Abroads to forkvinder:

Startskuddet til Danish Students Abroad kom, da Dagbladet Information i sommeren 2012 kørte en artikelserie om netop disse udfordringer, fortæller formand Sørine Mathilde Vesth Rasmussen og uddyber, “Vi var en gruppe mennesker, som stod over for de samme udfordringer i forbindelse med studier i udlandet, og der var på daværende tidspunkt ingen forening, der talte de udlandsstuderendes sag. Derfor besluttede vi at stifte DSA.” Et par måneder senere var Danish Students Abroad en realitet, og der blev i august 2012 afholdt stiftende generalforsamling for den frivillige forening.

Læs mere om, hvordan idéen til Danish Students Abroad opstod, og hvorfor foreningens ledelse henter inspiration i Norge.

Læs hele artiklen her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode