Få danskere forfølger studiedrømmen i Østeuropa (Jyllands Posten, 16. oktober 2013)

Jyllands-Posten bringer i dag (16. oktober 2013) to artikler om at studere i Østeuropa. I artiklen “Få danskere forfølger studiedrømmen i Østeuropa” er vores næstformand blevet interviewet:

»Det er enormt ærgerligt, at næsten ingen danskere har fået øjnene op for udvalget af østeuropæiske uddannelser, og de går glip af nogle fantastiske muligheder for at opleve og knytte forbindelser til en fremmed kultur,« siger Mia Eskelund, næstformand i Danish Students Abroad (DSA).

Læs artiklerne “Få danskere forfølger studiedrømmen i Østeuropa” og “Lev drømmen” her.

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere indlæg

NYT FRA SU

Det kan være dyrt at studere i udlandet, og derfor er SU’en ofte af afgørende betydning for, om udlandsstudiedrømmen kan realiseres. I DSA kæmper vi benhårdt for, at så mange som muligt får muligheden for at udleve drømmen. Det gør vi bl.a. via vores løbende

Læs mere »

Månedens profil: Emilie læser statskundskab på University of Amsterdam

Navn: Emilie Maria Bugge Bloch Universitet: University of Amsterdam Studie: Statskundskab (Political Science) Fra jurastudiet i København til statskundskab i Amsterdam Jeg studerede jura på Københavns Universitet i et år, før jeg nærmest ved et tilfælde endte i Amsterdam på deres internationale bachelor i Political Science. Oprindeligt havde jeg søgt ind på Statskundskab,

Læs mere »

Studerende i Storbritannien og Brexit

Hvornår forlader Storbritannien EU? Det er vist gået de færreste forbi, at Den britiske regering og Rådet for den Europæiske Union har indgået en aftale om at forlænge fristen for Artikel 50’s (Frivillig udtræden af EU) ikrafttræden frem til den 31. oktober 2019. Udsættelsen betyder

Læs mere »