Hvorfor DSA forsikring?

DSA Forsikring er skræddersyet til danske studerende i udlandet. Danish Students Abroad har i samarbejde med Aon, en af verdens førende forsikringsmæglere, udviklet DSA Forsikring til danskere, der rejser til udlandet eller tager på praktikophold.

 

Udbuddet af forsikringspakker til danske studerende i udlandet har i mange år været præget af høje priser og et lille udvalg. Derfor har Danish Students Abroad indgået et partnerskab med Aon, der er med til at sikre at danske studerende kan få de samme konkurrencedygtige forsikringspakker som deres medstuderende fra andre lande.

 

Danish Students Abroad er en interesseorganisation for danske studerende i udlandet. Danish Students Abroad modtager 6,5% af omsætningen fra salget af forsikringer. Penge går ubeskåret til at støtte DSAs drift. Ved at tegne en forsikring hos Aon får du altså ikke kun en billig og skræddersyet forsikring – du støtter samtidig Danish Students Abroads politiske arbejde og vejledningsfunktion.

 

Kort sagt: DSA Forsikring er en forsikring for dig som skal til udlandet på praktik- eller studieophold og vil være sikker på at få en billig og fleksibel forsikring, der er sammensat af andre studerende, som har været i samme situation.

 

Når du er blevet DSA Plus-medlem, skal du blot følge anvisningerne her for at tegne en forsikring hos Aon.

 

Bemærk: Vi forbeholder os retten til at annullere bestillinger fra ikke-betalende medlemmer.