Hvad er AON Insurance?

Køb dsa forsikring

Bemærk, at du skal være Plus-medlem af DSA for at købe forsikringen:

For yderligere information kontakt: info@dsabroad.dk

For rådgivning vedrørende selve forsikringen kontakt kundeservice hos Aon:

Hvad er AON Insurance?

Aon er en af verdens førende forsikringsmæglere. Aon Student Insurance er tre forsikringsløsninger, der i samarbejde med DSA alle er tilpasset danske udlandsstuderendes behov og blevet til DSA Forsikring. DSA Forsikring giver dig verdensomspændende dækning og er udviklet udelukkende til studerende, hvorfor du kan være sikker på at få en ideel forsikringspakke.

 

Forsikringsløsningerne dækker sygdom, rejse og ophold der hvor du befinder dig i udlandet. Derudover dækker forsikringen også midlertidigt ophold (op til 10 uger) i Danmark og under en ferie uden for studielandet.

 

Den billigste forsikring, ICS Start, fås for kun 0,55 € pr. dag, og dækker de mest basale ting, såsom ulykker, retshjælp samt indbo- og bagageforsikring.

 

Har du også brug for at sygesikring skal du vælge enten ICS Start+ eller ICS Complete afhængigt af om du læser i et land hvor du er dækket af den lokale sygesikring.

 

Vær opmærksom på eventuelle muligheder i dine nuværende forsikringer for at tegne udvidet dækning af indbo og baggage og/eller muligheder for på anden vis at supplere DSA Forsikringens dækning af indbo, hvis ikke den er tilstrækkelig for dine behov.

 

En komplet oversigt over forsikringsbetingelserne findes her.

 

Forsikringen købes ved følge vores link her og udfylde dine oplysninger. Bemærk at man skal være betalende DSA-medlem for at købe forsikringen.

Hvorfor DSA forsikring?

Læs mere om, hvad en DSA forsikring er, og hvorfor du skal vælge den.

HVORDAN BLIVER JEG FORSIKRET?

Bliv klogere på, hvordan du bliver forsikret gennem Aon og DSA her.

HVILKEN EN SKAL JEG KØBE?

Bliv klogere på, hvilken forsikring du skal købe her.

FAQ

Find svar på de oftest stillede spørgsmål.