Mød vores frivillige

Eda Atay

 

Eda Elmas Atay går i 2.g på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Der går hun på en bioteknologi-linje, hvilket skyldes hendes interesse for lægevidenskaben. Hun har altid drømt om at studere medicin i udlandet, og efter at have deltaget i London Open House 2014 har hun erfaret, at det ikke er umuligt at realisere drømmen. Hun mener, at alle danske studerende bør 

have kendskab til dét at studere i udlandet, da mange kan have glæde af de muligheder, der eksisterer uden for Danmarks grænser. Derfor vil hun gøre sit, som frivillig, for fortælle om sine oplevelser i forbindelse med åbenthus arrangementet i London.

 

 

Elizabeth Maria Olivarius

 

Elizabeths glødende interesse for internationalisering og udveksling blev vakt da hun første gang læste i USA, på University of Southern Idaho. Trangen til at komme ud blev kun forstærket igennem årene. I 2009 startede en 2 årig rejse til Thailand og USA for at læse og arbejde. Siden da er Elizabeth blevet færdig som statskundskaber, men brænder stadig for at sende andre unge ud i verden!

 

 

Lena Hansen

 

Lena er ved at færdiggøre sit speciale i Applied Cultural Analysis på Københavns Universitet og Lund Universitet. Hun har været på selvarrangeret ophold i Honolulu, USA i et semester, men valgte at bo der i yderligere to semestre for at skrive sin bacheloropgave. Derudover har hun været på sommerskole i Singapore og to forskellige steder i Tyskland. Hun ved, at det at tage på udenlandsophold kan virke uoverskueligt, men hun ved også, at med lidt arbejde og kreativitet kan det sagtens lade sig gøre. Lena håber at kunne være med til at guide og motivere studerende til rejse ud og opleve den store, skønne, smukke verden der venter.”

 

 

Christina Judson

Med et ønske om at være så meget udenlands som muligt har jeg erfaring med meritoverførsel, erasmusophold (Holland), praktikophold (EU), sommerskole (UK) og slutteligt masteroptag og -uddannelse (UK). Det har været en kaotisk og fantastisk rejse, der har involveret kampe med SU-styrelsen, stivnakkede studievejledere, der mente de var klogere end mig, ansøgninger mere besværlige end det danske skattesystem, en smule fedteri for diverse sekretærer og ikke mindst en hel masse research, ansvarlighed og selvtillid. Men det lykkedes. Med mig i bagagen har jeg en fantastisk mangfoldig studietid og vilde erfaringer. Alt det vil jeg gerne dele med jer!