Bestyrelsen

Leise H. Sandeman (2)Leise Hartvig Sandeman – Præsident
Kontakt: leise@dsabroad.dk

Leise har boet og læst både grundskole og gymnasium i Danmark, men læser nu en BSc i Philosphy, Politics and Economics i på UCL, University College London. Hun er udover sit engagement i DSA medorganisator af Waves of Democracy, som fokuserer på interkulturel udveksling, og har arbejdet aktivt med humanitært arbejde i Ungdommens Røde Kors.

Leise kæmper for at det skal blive nemmere for alle, uanset baggrund, at tage springet til en uddannelse i udlandet. Det betyder at udlandsstuderende skal have en større stemme i den offentlig debat, og at der skal større politisk fokus på værdien af udlandsophold for danske studerende.

AAEAAQAAAAAAAAUEAAAAJGFmYmE0YWQ3LTU4NGYtNDMzMC1iMDc1LTZkMmE4ZDQxODQyMgEmil Bender Lassen – Vicepræsident
Kontakt: emil@dsabroad.dk

Emil læser en bachelor i Politik, Filosofi og Økonomi på King’s College i London. Inden starten på universitetet i London, har Emil arbejdet med flere politiske organisationer indenfor blandt andet kampagne, medierelationer og politisk udvikling, bl.a. hos Europabevægelsen, Danish United Nations Association og Venstre, og arbejder derfor mest på DSA’s politiske sager.

Efter gymnasiet, som han gennemførte i hans hjemby, Middelfart, tog Emil et sabbatår til det politiske arbejde i den første halvdel, hvorefter han tog til London for at arbejde for venture capital fonden Nova Founders Capital. Emil er, udover DSA, også aktiv i teamet bag Nordic Study Abroad Conference og Project Access.

HansChristianEdinburghHans Christian Gregersen – Vicepræsident
Kontakt: hc@dsabroad.dk

Hans Christian blev i 2012 student fra Rysensteen Gymnasium og studerer i dag på sidste år af en fireårig bachelor i datalogi med filosofi ved University Of Edinburgh. Foruden Skotland, har Hans Christian også været et år på udveksling ved McGill University i Montréal og har arbejdet som research intern ved the Berkman Klein Center for Internet and Society på Harvard University med en fortsat tilknytning som forskningsassistent.

Hans Christian arbejder på at forbedre DSAs rådgivning af danske studerende, og står politisk for et mere åbent dansk arbejdsmarked og uddannelsessystem.

Skærmbillede 2015-09-11 kl. 15.29.06

Hasse Reinholdt Nielsen – Kasserer
Kontakt: kasserer@dsabroad.dk

Hasse læser en bachelor i filosofi, politik og økonomi ved University of Oxford, hvilket var en mangeårig drøm for hans vedkommende. Optagelsesproceduren, de økonomiske udfordringer og den manglende hjælp fra studierådgivere ledte dog til, at drømmen flere gange var ved at løbe ud i sandet. Efter optagelse blev Hasse introduceret til DSA og efter selv at have været igennem så meget besvær, ville han gerne hjælpe andre, hvorfor han meldte sig ind i DSA og senere stillede op som kasserer.

Hasse har tidligere været politisk aktiv, hvor han bl.a. har kæmpet for bedre økonomiske kår for bachelorstuderende i udlandet. Den passion har han stadig, men som kasserer arbejder han primært med det organisatoriske i at holde en forening kørende.

Asger cropped

Asger Hansen
Kontakt: asger@dsabroad.dk

Opvokset på landet på Bornholm, rejste Asger først på udveskling i Mexico efter 9. klasse. Han tog siden en International Baccalaureate (IB) på et United World College i Norge. Til december 2016 færdiggør han sin Bachelor i Økonomi ved Gettysburg College, PA i USA. Derudover har han været praktikant i Eksportrådet på den Danske Ambassade i Mexico City og er med i en start-up der udbyder kajakkurser på Bornholm.

Asger vil kæmpe for, at SUen ligestilles for alle, uanset om man vælger at studere i udlandet eller i Danmark. Som bestyrelsesmedlem i DSA vil han arbejde for at styrke netværket af danske studerende – og virksomheder – i USA, sådan at der er et bedre overblik over karrieremuligheder efter studieopholdet.

TobiasTobias Leth
Kontakt: tobias@dsabroad.dk

Tobias er endnu blot almen gymnasieelev på dansk grund men gør sig planer om at tage sin bachelor i England. Hans første møde med mulighederne for udlandsstudier var ved et seminar i forbindelse med et skolerelateret ekstra tilbud, hvilket ledte til en stor undren omkring manglen på information integreret i det danske uddannelsessystems egen studievejledning. Derfor efterlyser Tobias nu bedre orientering allerede fra de gymnasiale uddannelsers start, således at enhver elev kan træffe sine videre studievalg på et ordentligt oplyst grundlag.

Emilie R

Emilie Reinhold Christoffersen
Kontakt: emilie@dsabroad.dk

Emilie studerer til dagligt på bacheloren i Statskundskab ved Københavns Universitet, men tager et semesters udveksling i efteråret 2016 på University of Nottingham. Emilie har tidligere beskæftiget sig med andet rettighedsarbejde gennem bl.a. studenterpolitik som elevrådsformand for Rysensteen Gymnasium, socialpolitik hos Huset Zornig, arbejdsmarkedspolitik hos HK og udviklings- og rettighedspolitik gennem parti- og græsrodsarbejde i Nepal.

Hun er en af de få, der er blevet udvekslet på bacheloren og har haft store udfordringer hidrørende KU bureaukratiet og mangelfuld rådgivning. Emilie kæmper for, at øge udvekslingsmulighederne og gøre det lettere for danske studerende på tværs af uddannelsesinstitutioner og niveauer at studere i udlandet.

Sophie

Sophie Breinholdt Nielsen
Kontakt: sophie@dsabroad.dk

Sophie blev for første gang introduceret til idéen om udenlandsstudier, da hun tilbragte et år i Brasilien som udvekslingsstudent før gymnasiet. Siden da har hun fået en International Baccalaureate (IB) fra United World College of Hong Kong i rygsækken og læser nu statskundskab ved Sciences Po Paris i Frankrig. Sophie ønsker at slå et slag for de mere utraditionelle studiedestinationer, samt at skabe bredere kendskab om billigere alternativer til de dyre uddannelsesinstitutioner.

14114080_10210446284333874_672999652_o

Victor Hatami – Suppleant
Kontakt: victor@dsabroad.dk

Victor blev student fra Fredericia Gymnasium i 2014 og er i dag i gang med andet år af en BA i Human, Social and Political Sciences på University of Cambridge. Han har tidligere været aktiv i elevorganisationer (DSE, DGS), været elevrådsformand og viceborgmester i Fredericia Ungebyråd.

Victor har et stærkt ønske om at sprede oplysning om udlandsstudier og hjælpe unge fra enhver baggrund med ansøgning og opstart i håbet om, at en drøm om at studere i udlandet ikke bliver afskrevet som for besværlig og uopnåelig.

MikkelMikkel Harsdorf Lauritzen – Ekstern Revisor
Kontakt: mikkel@dsabroad.dk

Mikkel fik først smag for studier i udlandet efter et år som udvekslingsstudent i USA. Siden da har han tage en International Baccalaureate (IB) og læser nu en bachelor i filosofi, politik og økonomi på University of Oxford. Mikkel var præsident for DSA i perioden 2015-2016.

Fordi han selv har haft mange gode oplevelser med studier i udlandet, kæmper Mikkel for, at det skal blive nemmere for danske studerende at tage springet til studier i udlandet i form af udlandsophold eller en hel uddannelse. Han mener ikke, at det skal være økonomiske forhold eller frygten for ikke at kunne komme hjem til videre studier eller job, der skal holde folk tilbage fra at tage springet til en uddannelse i udlandet.