Bestyrelsen

Emil Bender Lassen – Formand
Kontakt: emil@dsabroad.dk

Emil læser en bachelor i Politik, Filosofi og Økonomi på King’s College i London. Inden starten på universitetet i London, har Emil arbejdet med flere politiske organisationer indenfor blandt andet kampagne, medierelationer og politisk udvikling, bl.a. hos Europabevægelsen, Danish United Nations Association og Venstre, og arbejder derfor mest på DSA’s politiske sager.
Efter gymnasiet, som han gennemførte i hans hjemby, Middelfart, tog Emil et sabbatår til det politiske arbejde i den første halvdel, hvorefter han tog til London for at arbejde for venture capital fonden Nova Founders Capital. Emil er, udover DSA, også aktiv i teamet bag Nordic Study Abroad Conference og Project Access.

Sophie Breinholdt Nielsen – Næstformand
Kontakt: sophie@dsabroad.dk

Sophie blev for første gang introduceret til idéen om udenlandsstudier, da hun tilbragte et år i Brasilien som udvekslingsstudent før gymnasiet. Siden da har hun fået en International Baccalaureate (IB) fra United World College of Hong Kong i rygsækken, en B.A. i Political Science ved Sciences Po Paris i Frankrig og er nu igang med anden del af dobbeltbacheloren, hvor hun læser en B.A. i økonomig og psykologi ved Columbia Univeristy i New York. Sophie har som mål at udbrede viden om udenlandsstudier og vise til folk, at ALLE kan komme afsted uafhængigt af deres baggrund hjemme i Danmark. Sophie sidder desuden som International Students’ Representative i Columbias Student Council.

 

Victor Hatami – Næstformand
Kontakt: victor@dsabroad.dk

Victor blev student fra Fredericia Gymnasium i 2014 og er i dag i gang med tredje år af en BA i Human, Social and Political Sciences på University of Cambridge. Han har tidligere været aktiv i elevorganisationer (DSE, DGS), været elevrådsformand og viceborgmester i Fredericia Ungebyråd.
Victor har et stærkt ønske om at sprede oplysning om udlandsstudier og hjælpe unge fra enhver baggrund med ansøgning og opstart i håbet om, at en drøm om at studere i udlandet ikke bliver afskrevet som for besværlig og uopnåelig.

 

Asger Hansen – Kasserer
Kontakt: kasserer@dsabroad.dk eller asger@dsabroad.dk

Opvokset på landet på Bornholm, rejste Asger først på udveskling i Mexico efter 9. klasse. Han tog siden en International Baccalaureate (IB) på et United World College i Norge. Til december 2016 færdiggør han sin Bachelor i Økonomi ved Gettysburg College, PA i USA. Derudover har han været praktikant i Eksportrådet på den Danske Ambassade i Mexico City og er med i en start-up der udbyder kajakkurser på Bornholm.
Asger vil kæmpe for, at SUen ligestilles for alle, uanset om man vælger at studere i udlandet eller i Danmark. Som bestyrelsesmedlem i DSA vil han arbejde for at styrke netværket af danske studerende – og virksomheder – i USA, sådan at der er et bedre overblik over karrieremuligheder efter studieopholdet.

Cathrine Gyldenkærne Døssing
Kontakt: cathrine@dsabroad.dk

Med et ønske om at forbedre sit gymnasietysk tog Cathrine efter studentereksamen til Berlin for dér at tilbringe et sabbatår, hvor hun arbejdede som au pair og gik på sprogskole. Et år i den tyske hovedstad blev til flere, og siden 2014 har Cathrine læst Germanistik og Historie på Humboldt-Universität zu Berlin, hvor hun beskæftiger sig med alt fra oldtysk grammatik til nyere litteraturteori og sprogtilegnelse. I september 2017 rykker Cathrine teltpælene op og tager et år til USA, hvor hun skal være udvekslingsstuderende på University of California, Santa Barbara.
Cathrine er særligt optaget af at udbrede kendskabet til, at udlandsstudier ikke nødvendigvis skal være lig med Ivy League, Oxbridge eller andre angelsaksiske universiteter, men at det kan være mindst ligeså givende og spændende at læse i andre dele af verden.

Mads Wædegaard
Kontakt: mads@dsabroad.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismahan Ismail
Kontakt: ismahan@dsabroad.dk

 

 

 

 

 

Anton Holten Nielsen
Kontakt: anton@dsabroad.dk

Som 16-årig flyttede Anton fra København til den anden side af jorden og har set mod udlandet lige siden. Først med en gymnasial International Baccalaureate (IB) ved Li Po Chun United World College of Hong Kong og dernæst med et års kinesiske sprogstudier på Fudan University i Shanghai. Anton tror på vigtigheden af kulturforståelse og håber at kunne inspirere utraditionelle og givende uddannelsesvalg i den retning. Alle danske unge skal i det mindste have muligheden. Anton har desuden været skribent for det politiske magasin Ræson og læser nu en B.A. i Political Science ved Sciences Po Paris i Frankrig.

 

 

 

Jeppe Bender Lassen
Kontakt: jeppe@dsabroad.dk

 

 

 

 

 

 

Sophus Svarre Rosendahl
Kontakt: sophus@dsabroad.dk

Sophus er opvokset i Odense, netop blevet bachelor i International Business fra CBS og arbejder nu i Voluntas Advisory. Som en del af studiet tog han et halvt år på Harvard College og MIT Sloan. Foruden at give ham blod på tanden for at læse sin kandidat i London har de gode oplevelser i udlandet også inspireret Sophus til at hjælpe andre med også at få fantastiske oplevelser i udlandet gennem DSA. Han elsker at arrangere events og har blandt arrangeret koncerter i gymnasiet og case competitions på CBS. I forlængelse heraf har Sophus som mål at bruge sin plads i bestyrelsen til bedst muligt at skabe stærke partnerskaber med virksomheder og spændende events.

 

Julie Rosendal Damborg – suppleant
Kontakt: julie@dsabroad.dk

 

Hasse Reinholdt Nielsen – Kritisk Revisor
Kontakt: hasse@dsabroad.dk

Hasse læser en bachelor i filosofi, politik og økonomi ved University of Oxford, hvilket var en mangeårig drøm for hans vedkommende. Optagelsesproceduren, de økonomiske udfordringer og den manglende hjælp fra studierådgivere ledte dog til, at drømmen flere gange var ved at løbe ud i sandet. Efter optagelse blev Hasse introduceret til DSA og efter selv at have været igennem så meget besvær, ville han gerne hjælpe andre, hvorfor han meldte sig ind i DSA, fungerede to år som kasserer og har nu forladt bestyrelsen mod at blive kritisk revisor for bestyrelsesåret 2017/2018.