DSA Open House UK 2017

UK Open HouseIgen i år holder DSA åbent hus i London i weekenden d. 10. – 12. marts. Vi har samlet en masse danske rundvisere, som glæder sig til at vise deres universitet frem og dele ud af deres erfaringer om at læse i  England.


Ideen med DSA Open House er, at du kan få en fornemmelse af hvad det vil sige at studere i England samt et indblik ind i studiemiljøet på de forskellige universiteter i og omkring London.  Du får fire rundvisninger på Londons universiteter af danske studerende, og du kan vælge ud fra 12 universiteter. Udover rundvisningerne giver vi fire foredrag om at ansøge til Storbritannien, at få økonomien til at hænge sammen i London, det skotske alternativ, og hvad man kan gøre med en engelsk uddannelse. Om søndagen vil du have mulighed for at få en rundvisning på enten Oxford eller Cambridge University – også af danske studerende.

Weekenden koster 300 kr. for DSA Plus-medlemmer. Du kan se fordelene ved Plus-medlemskabet HER. Prisen inkluderer fire foredrag, fire rundvisninger på Londons universiteter og en rundvisning på Oxford University eller Cambridge University, aftensmad med alle Londons rundviserer i Angel, London og en drink lørdag aften, et travelcard til London om lørdagen og information om universiteterne.

Prisen inkluderer ikke transport til/fra London, overnatning i London, transport til Oxford/Cambridge eller mad udover frokost og aftensmad lørdag.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter “først til mølle” princippet.

Tilmeldingsfristen er 1. marts 2017.

Tilmeldingen foregår ved udfyldning af formular samt betaling HER.

Har du  spørgsmål, så skriv endelig til os på maria@dsabroad.dk