Studentermedhjælper med politisk flair til dansk interesseorganisation

Studentermedhjælper med politisk flair til dansk interesseorganisation

Vil du hjælpe danskere, der drømmer om at studere i udlandet? Er du god til at inspirere og rådgive? Brænder du for uddannelsespolitik, og vil du være aktiv i udviklingen af en voksende interesseorganisation? Og er du interesseret i et studiejob, som lader dig arbejde fra overalt i verden?

Danish Students Abroad søger en studentermedarbejder med politisk flair og stærke formidlingsevner til at rådgive unge med udlandsdrømme, opbygge en vidensbank over uddannelse i udlandet og støtte DSAs bestyrelse i vores daglige arbejde.

Stillingen
Som studentermedhjælper vil du få ejerskab over en stor del af det vigtigste arbejde i vores organisation, og stillingen indebærer at du:

 1. Rådgiver danske studerende før, under og efter studier i udlandet, særligt med fokus på gældende regler for området, spørgsmål om SU og finansiering og de generelle elementer i internationale optagelsessystemer.
 2. Opbygger vores vidensbank ved at skrive artikler om lande, universiteter, uddannelsessystemer, optagelsesprocedurer, lovgivning og finansiering – gerne med en kreativ tilgang.
 3. Bistår bestyrelsens politiske arbejde ved at analysere lovgivning, regler og andre forhold med betydning for vores medlemmer og indgå i opbygningen af vores netværk med politikere, styrelser og ministerielle kontorer.
 4. Har overblikket over vores hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier.
 5. Lejlighedsvis repræsenterer DSA ved konferencer og møder med politikere og samarbejdspartnere.
 6. Andre ad hoc opgaver.

 

Vi forestiller os at:

 • Du er studerende på en videregående humanistisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse – i Danmark eller ude i verden.
 • Du har interesse for uddannelsespolitik, formidling og organisationsarbejde.
 • Du er en stærk researcher og skriftlig formidler, der kan formulere sig på et fejlfrit dansk, gerne i kreative formater som f.eks. video, billede og quizzer.
 • Du er bekendt med brugen af CMS, sociale medier og Google Ad Grants.  
 • Du kan arbejde selvstændigt med mange typer af opgaver og kan tage ejerskab for projekter fra idé til udførelse.
 • Du fungerer i en fleksibel rolle, hvor du i høj grad selv administrerer din arbejdstid.
 • Du gerne selv har erfaring med at studere i udlandet.

Rammerne

Du er i dialog med bestyrelsen i Danish Students Abroad, som lægger linjerne for dit arbejde, og du får god mulighed for selv at administrere din arbejdstid, som er gennemsnitligt på 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder. Vi tilbyder et lønniveau på 135 kr./timen. Arbejdet foregår som fjernarbejde, og der er derfor ikke geografiske begrænsninger for, hvor i verden du befinder dig. Kontorplads er ikke indtænkt, men alt efter ønske vil det være muligt at få stillet en kontorplads i et kontorfællesskab eller lignende til rådighed.

Interesseret? 

Ansøgning og CV sendes til job@dsabroad.dk senest fredag d. 31 juli. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Frederik Hyldgaard Thomsen på frederik@dsabroad.dk. Samtaler vil blive afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen, og stillingen ønskes besat snarest derefter.

Danish Students Abroad (DSA) er en non-profit interesseorganisation, der blev stiftet i 2012, og som er drevet af kommende, nuværende og tidligere udlandsstuderende. Vi arbejder for, at alle danske unge skal have mulighed for at læse i udlandet, hvad enten det er et semester eller en hel uddannelse.

No Comments

Post A Comment